Nieuwsbrief

koude voorgerechten

Biologische brood met aïoli (klein/groot)

4.5 / 6.5

Bakje heerlijk gemarineerde Spaanse olijven   
4.7
Geroosterde tonijn met papadum, sriracha mayonaise en tzatziki 13.5
In de keuken geflambeerde zalmfilet met quinoa salade en limoenmayonaise

12.5

Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas flakes 

en zadenmix
12.5

Vitello tonnato met  tonijnsalade, kalfsrosbief, frisse zoetzure groenten en tonijnmayonaise


 

12.5
In nootjes gepaneerde geitenkaasjes met groentechips en muhammara  11.5

Charcuterie, plankje met Spaanse salchichon, chorizo, Jamón Serrano en olijven

11.5

Warme voorgerechten


Halve Canadese kreeft met dragonboter en paddenstoelen duxelle

Dagprijs
Gebakken coquilles doorregen met rozemarijn en coulis van tomaat 14.5
Gamba’s Pil-Pil, pittige garnalen 11.5
Proeverij d’Oude Clipper, vanaf 2 personen te bestellen (warm en koud)

14.5 p.p.

 

 

Vers uit ons eigen homarium


Zeeuwe oester naturel
3
Oester met rode wijn-azijn en sjalot
3.1
Oester Oriëntal met gember-soja saus 3.1
Oester met Black Label Whiskey
3.1
Oesterproeverij, voor als de keuze te moeilijk is
12.3

Soepen


Kreeften bisque 8.8

Pomodori (tomatensoep) met basilicum

6.8
Soep van de dag, wisselende soep van het seizoen 6.8

 

Heeft u allergieën?
Meld het ons dan bij uw reservering 

Bel terug

Agenda