Nieuwsbrief

koude voorgerechten

Biologische brood met aïoli (klein/groot)

4.5 / 6.5

Bakje heerlijk gemarineerde Spaanse olijven   
4.7
Geroosterde tonijn met papadum, sriracha mayonaise en tzatziki 13.5
Gepekelde zalm met limoen mayonaise, avocado en zoetzure komkommer

12.5

Carpaccio van ossenhaas met basilicum-pesto en Parmigiano reggiano
12,5

Charcuterie, plankje met Spaanse salchichon, chorizo, Jamón Serrano aioli en olijven

11.5

Gepaneerde geitenkaasjes met rode en gele biet, groene appel en sartorelli cracker

10.5

Warme voorgerechten


Halve Canadese kreeft gegratineerd met dragonboter en paddenstoelen duxelle

Dagprijs
Gebakken coquilles met courgette en schuim van Parmezaanse kaas 14.5
Proeverij d’Oude Clipper, vanaf 2 personen te bestellen (warm en koud) 14.5
Gamba’s Pil-Pil, hete garnalen

11.5

Vers uit ons eigen homarium


Zeeuwe oester naturel
3
Oester met rode wijn-azijn en sjalot
3,1
Oester Oriëntal met gember-soja saus 3,1
Oester met Black Label Whiskey
3,1
Oesterproeverij, voor als de keuze te moeilijk is
12,3

Soepen


Bisque van Hollandse garnaaltjes met room, rouille en grijze garnaaltjes 8.8
Pomodori tomatensoep met basilicum

 

6.8
Soep van de dag, wisselende soep van het seizoen 6.8

 

Heeft u allergieën?
Meld het ons dan bij uw reservering 

Bel terug

Agenda