Biologische brood met aïoli (klein/groot) |
4.5 / 6.5 |
Bakje heerlijk gemarineerde Spaanse olijven |
4.7 |
Geroosterde tonijn met papadum, sriracha mayonaise en tzatziki | 13.5 |
Gepekelde zalm met limoen mayonaise, avocado en zoetzure komkommer |
12.5 |
Carpaccio van ossenhaas met basilicum-pesto en Parmigiano reggiano |
12,5 |
Charcuterie, plankje met Spaanse salchichon, chorizo, Jamón Serrano aioli en olijven |
11.5 |
Gepaneerde geitenkaasjes met rode en gele biet, groene appel en sartorelli cracker |
10.5 |
Warme voorgerechten |
|
Halve Canadese kreeft gegratineerd met dragonboter en paddenstoelen duxelle |
Dagprijs |
Gebakken coquilles met courgette en schuim van Parmezaanse kaas | 14.5 |
Proeverij d’Oude Clipper, vanaf 2 personen te bestellen (warm en koud) | 14.5 |
Gamba’s Pil-Pil, hete garnalen |
11.5 |
Vers uit ons eigen homarium |
|
Zeeuwe oester naturel |
3 |
Oester met rode wijn-azijn en sjalot |
3,1 |
Oester Oriëntal met gember-soja saus | 3,1 |
Oester met Black Label Whiskey |
3,1 |
Oesterproeverij, voor als de keuze te moeilijk is |
12,3 |
Soepen |
|
Bisque van Hollandse garnaaltjes met room, rouille en grijze garnaaltjes | 8.8 |
Pomodori tomatensoep met basilicum
|
6.8 |
Soep van de dag, wisselende soep van het seizoen | 6.8 |
Heeft u allergieën?
Meld het ons dan bij uw reservering