Biologische brood met aïoli (klein/groot) |
4.5 / 6.5 |
Bakje heerlijk gemarineerde Spaanse olijven |
4.7 |
Geroosterde tonijn met papadum, sriracha mayonaise en tzatziki | 13.5 |
In de keuken geflambeerde zalmfilet met quinoa salade en limoenmayonaise |
12.5 |
Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas flakes en zadenmix |
12.5 |
Vitello tonnato met tonijnsalade, kalfsrosbief, frisse zoetzure groenten en tonijnmayonaise
|
12.5 |
In nootjes gepaneerde geitenkaasjes met groentechips en muhammara | 11.5 |
Charcuterie, plankje met Spaanse salchichon, chorizo, Jamón Serrano en olijven |
11.5 |
Warme voorgerechten |
|
Halve Canadese kreeft met dragonboter en paddenstoelen duxelle |
Dagprijs |
Gebakken coquilles doorregen met rozemarijn en coulis van tomaat | 14.5 |
Gamba’s Pil-Pil, pittige garnalen | 11.5 |
Proeverij d’Oude Clipper, vanaf 2 personen te bestellen (warm en koud) |
14.5 p.p. |
|
|
Vers uit ons eigen homarium |
|
Zeeuwe oester naturel |
3 |
Oester met rode wijn-azijn en sjalot |
3.1 |
Oester Oriëntal met gember-soja saus | 3.1 |
Oester met Black Label Whiskey |
3.1 |
Oesterproeverij, voor als de keuze te moeilijk is |
12.3 |
Soepen |
|
Kreeften bisque | 8.8 |
Pomodori (tomatensoep) met basilicum |
6.8 |
Soep van de dag, wisselende soep van het seizoen | 6.8 |
Heeft u allergieën?
Meld het ons dan bij uw reservering