Nieuwsbrief

Welkom bij,

Restaurant d' Oude Clipper

Lieve gasten en vrienden,

 
wij, Arno en Elly willen jullie mededelen datwij “onze Clipper” gaan verlaten m.i.v. 1 januari 2022.Het doet ons pijn, maar het moest er een keer van komen, de pensioengerechtigde leeftijd is allang bereikt, en er is nog een mooi leven naal het werken wat wij samen gedaan hebben.Het leven na al die mooie, gezellige jaren zal gevuld worden metgenieten van onze kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden,kortom alles wat ons lief is en er weleens bij “ingeschoten” is.
Al bijna 3 jaar staat d’ Oude Clipper nr.1 op Tripadvisor,iets waar we ontzettend trots op zijn,Deze mooie plaats op de ranking hebben wij natuurlijk niet alleen bereikt,maar met meer dan een geweldig team. Dit team heeft ons in goede enslechte tijden gesteund,daarom ook ’n diepe buiging naar ons team van d’ Oude Clipper en zusje Casa Paloma.Zonder zo’n fijn team hadden wij nooit zover gekomen.Trouwens, in alle andere zaken die wij hebben gehad, van het Vat,De Doffer, de Bres, de Schelp hebben wij het geluk gehad,geweldige mensen om ons heen te hebben gehad die ons in goede en slechte tijden hebben gesteund waar nodig.
We hebben Veel meegemaakt , een boek vol  verhalen, nare dingen, maar vooral heel veel plezier en lol met elkaar en in het werk.Daar lieve mensen, zijn we dankbaar voor.
Voor ’n ieder die nog een dinerbon heeft, deze kan t/m 30 december ingeleverd worden.Wij zijn dit jaar gesloten van 24/12 t/m 26/12 en 31 december,dit mede door de maatregelen die nu gelden enwaarvan wij verwachten dat die dan niet voorbij zijn.
Wij wensen iedereen ’n prachtige toekomst, hele fijne feestdagen enblijf gezond!
Onze dank naar onze gasten en ons team is bijzonder groot,daar kunnen we nog lang van nagenieten.Hopelijk zien wij elkaar nog voor 31 december.

 

Tot ziens lieve mensen...

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via:

 

Vanaf 11.00 tot 17.00 ( tel: 072 506 1600)

Of via de mail info@oudeclipper.nl 

 

Wij zien u weer heel graag terug in d’ Oude Clipper.

 

Met gastvrije groet,

Arno & Elly Duijf

 


Openingstijden

Tot de volgende persconferentie blijft onze deur helaas gesloten vanaf maandag t/m vrijdag.

 

Extra gesloten: 20 - 26 decemeber

Geopend: 27, 28,30 december

 

 

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 13:00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reserveer via:

(072) 506 1600

 Bel terug

Agenda