Nieuwsbrief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
 
Culinette en man waren de afgelopen week twee maal in De Oude Clipper. En natuurlijk schreef ik daarover op mijn culinaire weblog. Lees zelf maar wat we ervan vonden. Tot ziens !
Culinette • 4600 dagen
Hier een berichtje uit Harderwijk! Afgelopen vrijdag hebben wij heerlijk bij jullie gegeten. Lopend door de straatjes van Egmond, kwamen we bij toeval jullie restaurant tegen. We hebben een gezellige avond gehad. Met heerlijk eten en een fijne gastvrijheid van jullie. bedankt hiervoord!! groetjes Evelien en Aad
Onze familie uit Duitsland wilde wilde het eten combineren met een wandeling langs de kust. Dit was aanleiding bij jullie te reserveren. Het was al weer een paar jaar geleden dat we in d'Oude Clipper gegeten hadden, veel te lang zoals gisteravond bleek. Het was geweldig, zeker voor herhaling vatbaar.
Ben Dings • 4607 dagen
Ik ben woensdag avond met een goed voldaan gevoel de deur uitgegaan. eten was heerlijk en en natuurlijk de meiden van de bediening+Arno waren ook top!! tot de volgende keer we komen zeer zeker weer groetjes fam Mulder :} :}
Bartje mulder • 4609 dagen
Toen we ons weekendje weg naar Egmond aan zee hadden geboekt, hebben we gelijk weer bij d` Oude Clipper gereserveerd. De eerste keer was n.l. goed bevallen en dat was ook nu weer het geval!! Erg lekker en zeer vriendelijk personeel in een gezellig restaurant. Groeten uit Amerongen.
R. Beeker • 4623 dagen
Hallo allemaal! Vorig weekend zijn wij bij jullie geweest. Vanuit Zwolle een weekendje weg zonder kinderen. We hebben heerlijk gegeten en genoten van de gezelligheid en jullie gastvrijheid. Bedankt voor de fijne avond en wij komen zeker weer!!!
Zondag 13 mei 2007 hebben wij enorm genoten van het eten en de geweldige gastvrijheid van d'Oude Clipper! Jullie verdienen een 10! Enne de groeten uit Gelderland!! :fl
Ferdi en Ans • 4640 dagen
Op 6 mei hebben wij weer eens heerlijk met vrienden bij jullie gegeten. Het was de derde keer en iedere keer was toch weer een heel gezellige en lekkere ervaring. Je voelt je bij jullie heel welkom en het eten is echt voortreffelijk. Vanuit Hillegom wensen wij jullie het allerbeste en hopelijk gauw tot ziens. Groetjes uit Hillegom
Andrea Burger • 4647 dagen
Een fijne ervaring op een waardevol moment was het diner in uw restaurant. Zwolle - Egmond aan zee is best een eind, maar de afstand Zwolle - d'Oude Clipper in Egmond aan zee is veel korter. Tot ziens bij de menukaart. ;)
Jan Vanhommerig • 4666 dagen
Zaterdag 14 april hebben mijn vriendin en ik jullie gastvrijheid ervaren als een warme douche. Het eten was fantastisch en de bediening super. :t) Hartelijk dank voor deze genoeglijke avond.
Carla • 4667 dagen