Nieuwsbrief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
 
In onze zoektocht naar een gezellig, knus maar ook speciaal restaurant met een authentieke sfeer, kwamen we terecht bij 'Oude Clipper'. Een zeer goed uitgebalanceerde menukaart en verder gewoon heerlijk! Echt een aanrader! Groeten uit Zwolle!
G. de Graaf • 4535 dagen
Hallo, Afgelopen zaterdag hebben we een bezoekje gebracht aan jullie gezellige en knusse restaurant in Egmond. Samen met mijn vriendin waren we erg te spreken over het lekkere eten en de leuke ambiance. Daarnaast vond ik de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed, dus ik zou zeggen dit restaurant is zeker een bezoekje waard ! Gr. vanuit Goes.
Jos de Bruijn • 4535 dagen
Op vrijdag 6 juli zijn wij met 6 personen komen eten. Via een neef uit Haarlem jullie adres gekregen. Het was heel gezellig en erg lekker. Een echt avondje uit.
Theo Kamp uit Heemskerk • 4536 dagen
Gisteravond voor het eerst bij d'oude clipper wezen eten. Wij vonden het hartstikke lekker, erg gezellig en ook de service/bediening was erg naar onze zin. Bij deze nogmaals bedankt voor de lekkere avond! mvg. Steven en Willemein ( Heemskerk)
Steven • 4543 dagen
Hallo Arno & Elly We hebben gisteravond echt heerlijk gegeten bij jullie. Sfeer, bediening was echt perfect net als de rest van ons weekendje Egmond ( lees; bubbelbad!!!! ) en...we hebben genoten van JULLIE cappucino! liefs Mark & Linda :fl
Op aanraden van onze buren, moesten wij beslist bij jullie gaan eten. Het was voortreffelijk, eigenlijk nog nooit zo lekker gegeten,een zeer leuke en vriendelijke gastvrouw, en zeer vriendelijke serveersters Als wij weer in de buurt van Egmond komen ,gaan wij beslist weer bij jullie eten, groetjes van de gasten uit Tilburg.
Zaterdag 30 juni zijn we bij jullie wezen eten en we hadden geen beter restaurant kunnen uitkiezen om onze trouwdag te vieren! Het eten was ongelooflijk lekker (vooral de brownie), personeel was gastvrij, de bediening geweldig en daarnaast ook nog eens een prachtig restaurant. Met onze volgende trouwdag komen we zeker weer eten! Tot volgend jaar!
Paul en Mandy Gleisberg • 4543 dagen
Het bourgondische leven blijkt niet alleen in Limburg te bestaan! Na een goede ervaring vorig jaar, vanavond weer eens bij jullie binnengelopen. Wederom valt ons de hartelijke ontvangst, de warme gezellige sfeer en het prima eten op . Vanuit Horst zullen wij zeker nog eens terug komen naar jullie restaurant.Bedankt voor een gezellige avond.
leo & Angelique • 4544 dagen
Culinette en man waren de afgelopen week twee maal in De Oude Clipper. En natuurlijk schreef ik daarover op mijn culinaire weblog. Lees zelf maar wat we ervan vonden. Tot ziens !
Culinette • 4551 dagen
Hier een berichtje uit Harderwijk! Afgelopen vrijdag hebben wij heerlijk bij jullie gegeten. Lopend door de straatjes van Egmond, kwamen we bij toeval jullie restaurant tegen. We hebben een gezellige avond gehad. Met heerlijk eten en een fijne gastvrijheid van jullie. bedankt hiervoord!! groetjes Evelien en Aad