Nieuwsbrief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
 
Hallo Arno & Elly We hebben gisteravond echt heerlijk gegeten bij jullie. Sfeer, bediening was echt perfect net als de rest van ons weekendje Egmond ( lees; bubbelbad!!!! ) en...we hebben genoten van JULLIE cappucino! liefs Mark & Linda :fl
Op aanraden van onze buren, moesten wij beslist bij jullie gaan eten. Het was voortreffelijk, eigenlijk nog nooit zo lekker gegeten,een zeer leuke en vriendelijke gastvrouw, en zeer vriendelijke serveersters Als wij weer in de buurt van Egmond komen ,gaan wij beslist weer bij jullie eten, groetjes van de gasten uit Tilburg.
Zaterdag 30 juni zijn we bij jullie wezen eten en we hadden geen beter restaurant kunnen uitkiezen om onze trouwdag te vieren! Het eten was ongelooflijk lekker (vooral de brownie), personeel was gastvrij, de bediening geweldig en daarnaast ook nog eens een prachtig restaurant. Met onze volgende trouwdag komen we zeker weer eten! Tot volgend jaar!
Paul en Mandy Gleisberg • 4369 dagen
Het bourgondische leven blijkt niet alleen in Limburg te bestaan! Na een goede ervaring vorig jaar, vanavond weer eens bij jullie binnengelopen. Wederom valt ons de hartelijke ontvangst, de warme gezellige sfeer en het prima eten op . Vanuit Horst zullen wij zeker nog eens terug komen naar jullie restaurant.Bedankt voor een gezellige avond.
leo & Angelique • 4370 dagen
Culinette en man waren de afgelopen week twee maal in De Oude Clipper. En natuurlijk schreef ik daarover op mijn culinaire weblog. Lees zelf maar wat we ervan vonden. Tot ziens !
Culinette • 4377 dagen
Hier een berichtje uit Harderwijk! Afgelopen vrijdag hebben wij heerlijk bij jullie gegeten. Lopend door de straatjes van Egmond, kwamen we bij toeval jullie restaurant tegen. We hebben een gezellige avond gehad. Met heerlijk eten en een fijne gastvrijheid van jullie. bedankt hiervoord!! groetjes Evelien en Aad
Onze familie uit Duitsland wilde wilde het eten combineren met een wandeling langs de kust. Dit was aanleiding bij jullie te reserveren. Het was al weer een paar jaar geleden dat we in d'Oude Clipper gegeten hadden, veel te lang zoals gisteravond bleek. Het was geweldig, zeker voor herhaling vatbaar.
Ben Dings • 4384 dagen
Ik ben woensdag avond met een goed voldaan gevoel de deur uitgegaan. eten was heerlijk en en natuurlijk de meiden van de bediening+Arno waren ook top!! tot de volgende keer we komen zeer zeker weer groetjes fam Mulder :} :}
Bartje mulder • 4386 dagen
Toen we ons weekendje weg naar Egmond aan zee hadden geboekt, hebben we gelijk weer bij d` Oude Clipper gereserveerd. De eerste keer was n.l. goed bevallen en dat was ook nu weer het geval!! Erg lekker en zeer vriendelijk personeel in een gezellig restaurant. Groeten uit Amerongen.
R. Beeker • 4400 dagen
Hallo allemaal! Vorig weekend zijn wij bij jullie geweest. Vanuit Zwolle een weekendje weg zonder kinderen. We hebben heerlijk gegeten en genoten van de gezelligheid en jullie gastvrijheid. Bedankt voor de fijne avond en wij komen zeker weer!!!