Nieuwsbrief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
 
hoi restaurant de oude clipper ;) ik heb laatst bij jullie gegeten omdat mijn moeder toen jarig was :du En het eten was helemaal super! :t) Ik zou graag nog eens een keertje bij jullie willen eten :] en dan word het vast net zo gezellig als de vorige keer! :g) groetjes Kim Visser :9)
Kim Visser • 4339 dagen
We hebben vrijdag avond zeer genoten van zowel het heerlijke eten als wel van de geweldige bediening. Mochten we ooit weer in de buurt zijn komen we zeker nog eens langs Groetjes Pieter en Cobie( harlingen)
Cobie • 4339 dagen
Met plezier denk ik terug aan het weekend 13/14- 01. Mijn gewenst cadeau voor mijn 60ste verjaardag was mijn kinderen bij de finish na mijn Egmindhalvemarathon en ze stonden er. Daarna het feest voortgezet bij de Oude Clipper. Dat was een juiste keuze!! Goede sfeer, heerlijk gegeten. Een prima afsluiting van dit weekend. Groeten uit Westzaan. :
Hanny Stoeltjes • 4341 dagen
We komen al elf jaar achter elkaar naar Egmond voor de halve marathon. Helaas zijn we nooit eerder in de Clipper geweest. Dat gaan we de komende jaren snel goed maken. Het eten was geweldig, de bediening heel vriendelijk, het interieur heel gezellig maar vooral de gastvrouw heeft onze harten gestolen. Tot volgende jaren!
Froukje en John • 4346 dagen
Hebben een fijne avond gehad. Voor het eerst maar niet voor het laatst. Werden vanaf vijf uur gastvrij ontvangen. En hebben kunnen genieten van het heerlijke eten. Bijzonder vriendelijke bediening. D'Oude Clipper een aanrader voor iedereen die net eens iets anders uit eten wil. Tot gauw. We dit adres aanbevelen bij vrienden en kennisen!
Leen & Loes Moerland • 4348 dagen
Leuke website!! Tot as Zaterdag!! Groeten Jeroen
Jeroen • 4353 dagen
De recenties op Internet klopten precies. We hebben heerlijk gegeten en de bediening was perfect. Vriendelijk en netjes. Ja, d'Oude Clipper is een echte aanrader en als we weer eens in de buurt zijn, komen we wellicht weer bij jullie genieten! Simon, Ria en de kids (Veenendaal)
Simon, Ria en de kids • 4363 dagen
Beste Arno&Elly 30-11-07 hebben wij bij jullie gegeten en het was in een woord geweldig wat een sfeer en het eten was perfect en de bedienieng prima we zullen jullie bij iedereen die in de buurt komt aanbevelen. groetjes uit Groningen. :ch
Jurrie en Seba Oostland • 4385 dagen
Beste mensen, Mijn vriendin en ik vierde onze 30 jarige vriendschap in Egmond met een heerlijk verwenweekend. Gewoon bij toeval kwamen we bij de oude Clipper uit om te eten en het was in een woord: FANTASTISCH !Wat hebben wij genoten van de sfeer en niet te vergeten het verrukkelijke eten! Nogmaals heel veel complimenten voor personeel & de koks
lisette • 4389 dagen
Hallo mensen van de oude clipper. Ik kijk met bijzonder veel plezier terug op de gezellige en smaakvolle avond in jullie restaurant afgelopen woensdag. Het was voor mijn vriendin en mij een heerlijke afsluiting van een dagje Egmond. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij vrienden als ze vanuit het Utrechtse jullie kant uit gaan.:t)
Anne Smit • 4391 dagen