Nieuwsbrief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
 
Dat was een verrassing afgelopen zondag avond, wij hebben heerlijk gegeten en genoten van de gastvrije en gezellige sfeer, ook de complimenten voor de bediening die was top! We komen zeker nog eens genieten bij jullie, tot gauw
marian dunnebier • 4069 dagen
Zomaar 1 dag in Egmond aan Zee en dan loop je tegen zo'n knus restaurant aan. Voortreffelijk!! Erg gastvrij en prima eten!
Johan en Cora • 4070 dagen
Financieel was het een gelukje, dat we jullie pas op onze laatste avond in Egmond ontdekten. Anders waren we de afgelopen week zeker vaker geweest! We hebben een prachtige midweek in Egmond aan Zee beleefd, met een super-afsluiting in jullie reaturant. Het eten was uitstekend, de sfeer heel gezellig en de bediening top. Kortom, tot zeker ziens!!
Jaap Even • 4093 dagen
het was wederom weer erg gezellig en erg lekker, ook deze vriendinnen vonden het geweldig!!!!!!! groetjes weer uit Noordwijk :gr
Ria van Duin • 4098 dagen
Lieve mensen van de oude Klipper, Zondag 20 januari hebben jullie van de 80 ste verjaardag van mijn moeder een enorm feest weten te maken, door jullie gezelligheid en vooral namens het fantastische diner. Ze praat er nog elke dag over. Bedankt voor alle goede en lieve zorgen en we hopen snel weer bij jullie aan tafel te mogen schuiven. Super!
Yvonne Kolk • 4101 dagen
hoi restaurant de oude clipper ;) ik heb laatst bij jullie gegeten omdat mijn moeder toen jarig was :du En het eten was helemaal super! :t) Ik zou graag nog eens een keertje bij jullie willen eten :] en dan word het vast net zo gezellig als de vorige keer! :g) groetjes Kim Visser :9)
Kim Visser • 4105 dagen
We hebben vrijdag avond zeer genoten van zowel het heerlijke eten als wel van de geweldige bediening. Mochten we ooit weer in de buurt zijn komen we zeker nog eens langs Groetjes Pieter en Cobie( harlingen)
Cobie • 4105 dagen
Met plezier denk ik terug aan het weekend 13/14- 01. Mijn gewenst cadeau voor mijn 60ste verjaardag was mijn kinderen bij de finish na mijn Egmindhalvemarathon en ze stonden er. Daarna het feest voortgezet bij de Oude Clipper. Dat was een juiste keuze!! Goede sfeer, heerlijk gegeten. Een prima afsluiting van dit weekend. Groeten uit Westzaan. :
Hanny Stoeltjes • 4107 dagen
We komen al elf jaar achter elkaar naar Egmond voor de halve marathon. Helaas zijn we nooit eerder in de Clipper geweest. Dat gaan we de komende jaren snel goed maken. Het eten was geweldig, de bediening heel vriendelijk, het interieur heel gezellig maar vooral de gastvrouw heeft onze harten gestolen. Tot volgende jaren!
Froukje en John • 4112 dagen
Hebben een fijne avond gehad. Voor het eerst maar niet voor het laatst. Werden vanaf vijf uur gastvrij ontvangen. En hebben kunnen genieten van het heerlijke eten. Bijzonder vriendelijke bediening. D'Oude Clipper een aanrader voor iedereen die net eens iets anders uit eten wil. Tot gauw. We dit adres aanbevelen bij vrienden en kennisen!
Leen & Loes Moerland • 4114 dagen