Nieuwsbrief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
 
Wij hebben 3 heerlijke dagen in Egmond aan zee gehad. :) En ons dineetje in d'Oude clipper was verrukkelijk. We hebben er hele goede herinneringen aan. Nog heel erg bedankt en de complimenten aan de kok. Hartelijke groeten van Henk & Diny Bijma. En hopenlijk nog eens tot ziens.
Henk en Diny Bijma • 4039 dagen
Dit restaurant is een verademing, de inrichting is geweldig, de bar is gewoon geweldig. het personeel en de gastvrouw eerst klas. Belangstellend, gepaste humor en zeer vriendelijk. De menukaart en de bereiding verdient een 10. Een prachtig restaurant met een geweldige sfeer, vakmensen met plezier in hun vak die weten waar mee ze bezig zijn.
F ut S • 4060 dagen
Hoi, Wij zijn 15okt bij jullie weesten eten en het was SUPER & HEERLIJK! Wij hebben echt genoten van de sfeer en inrichting. De service was perfect. Ik raad iedereen aan om er te eten! Je moet er geweest zijn! helemaal super. Dankje voor de fijne avond. Gr Jeroen en Carlijn te Heeze ;-)
Jeroen en Carlijn • 4063 dagen
wij zijn met ons gezin op 18 okt. in jullie restaurant geweest,het krijgt van ons een dikke tien ,erg gezellig en heerlijk eten.we waren met ze achten,en er was voor ieder genoeg keus,en de bar met een leuke en gezellige barman(tevens de baas)was super,ook de gastvrouw Ellyis een hele gezellige vrouw,hebben genoten en hopen tot ziens bedankt
• 4064 dagen
Beste mensen, Wat hebben mijn man en ik een fijne avond gehad , afgelopen vrijdag! Niet alleen het eten was grandioos, maar ook de sfeer en bediening!!! Persoonlijke aandacht en advies, zeker een aanrader voor wie in Egmond gezellig en heerlijk wil eten in een prima restaurant. Hartelijke groeten en wie weet tot ziens,
Beste Elly, Hartelijk dank voor de enorm gezellige avond die je ons hebt bezorgd. We hebben heerlijk gegeten en met jouw advies een heerlijk wijntje daarbij gedronken. We hopen dit uiteraard nog eens over te kunnen doen. Mijn reactie is wel een beetje laat, maar daarom niet minder gemeend. Heel veel groetjes van Carla en Toon uit Best.
Toon Raaimakers • 4073 dagen
Erna • 4084 dagen
Dat het heel lekker en heel gezellig bij jullie is, dat wisten we al. Maar toen we ook nog een jas mochten lenen voor de onverwacht koude wandeling naar huis: SUPER! We komen zeker weer.
Jaap Even • 4097 dagen
hartelijk bedankt voor de fijne avond,we hebben heerlijk gegeten en kunnen bijna niet wachten tot we volgend jaar weer vakantie hebben. tot ziens in 2009. groeten uit aalten
We hadden een zeer gezellige avond en hebben heerlijk gegeten. Complimenten aan Maura die onze mannen volledig wist in te pakken met haar charme ! Een verstandig idee om dit luidruchtige gezelschap apart in het zaaltje te zetten.
Bouwbedrijf Paardekooper • 4108 dagen