Nieuwsbrief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
 
Beste fam. Duijf + Crew, Alweer 6 weken geleden, maar we genieten nog steeds na. Onze Fleur lag lekker te maffen, terwijl papa en mama heerlijk hebben genoten.Als we in de gelegeheid zijn komen we zeker nog een keer genieten van jullie gastvrijheid. Vriendelijke groeten van Karin, Dennis & Fleur Wintels (UIT TWENTE)
Fleur, Karin en Dennis • 4079 dagen
Fam Duijf en personeel bedankt voor de gezellige en culinaire avond.
Fam Eijsvogel • 4087 dagen
Wij hebben 3 heerlijke dagen in Egmond aan zee gehad. :) En ons dineetje in d'Oude clipper was verrukkelijk. We hebben er hele goede herinneringen aan. Nog heel erg bedankt en de complimenten aan de kok. Hartelijke groeten van Henk & Diny Bijma. En hopenlijk nog eens tot ziens.
Henk en Diny Bijma • 4088 dagen
Dit restaurant is een verademing, de inrichting is geweldig, de bar is gewoon geweldig. het personeel en de gastvrouw eerst klas. Belangstellend, gepaste humor en zeer vriendelijk. De menukaart en de bereiding verdient een 10. Een prachtig restaurant met een geweldige sfeer, vakmensen met plezier in hun vak die weten waar mee ze bezig zijn.
F ut S • 4109 dagen
Hoi, Wij zijn 15okt bij jullie weesten eten en het was SUPER & HEERLIJK! Wij hebben echt genoten van de sfeer en inrichting. De service was perfect. Ik raad iedereen aan om er te eten! Je moet er geweest zijn! helemaal super. Dankje voor de fijne avond. Gr Jeroen en Carlijn te Heeze ;-)
Jeroen en Carlijn • 4112 dagen
wij zijn met ons gezin op 18 okt. in jullie restaurant geweest,het krijgt van ons een dikke tien ,erg gezellig en heerlijk eten.we waren met ze achten,en er was voor ieder genoeg keus,en de bar met een leuke en gezellige barman(tevens de baas)was super,ook de gastvrouw Ellyis een hele gezellige vrouw,hebben genoten en hopen tot ziens bedankt
• 4113 dagen
Beste mensen, Wat hebben mijn man en ik een fijne avond gehad , afgelopen vrijdag! Niet alleen het eten was grandioos, maar ook de sfeer en bediening!!! Persoonlijke aandacht en advies, zeker een aanrader voor wie in Egmond gezellig en heerlijk wil eten in een prima restaurant. Hartelijke groeten en wie weet tot ziens,
Beste Elly, Hartelijk dank voor de enorm gezellige avond die je ons hebt bezorgd. We hebben heerlijk gegeten en met jouw advies een heerlijk wijntje daarbij gedronken. We hopen dit uiteraard nog eens over te kunnen doen. Mijn reactie is wel een beetje laat, maar daarom niet minder gemeend. Heel veel groetjes van Carla en Toon uit Best.
Toon Raaimakers • 4122 dagen
Erna • 4133 dagen
Dat het heel lekker en heel gezellig bij jullie is, dat wisten we al. Maar toen we ook nog een jas mochten lenen voor de onverwacht koude wandeling naar huis: SUPER! We komen zeker weer.
Jaap Even • 4146 dagen