Nieuwsbrief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
 
Op vrijdag 12-12-2008 hebben we een heerlijk 3 gangenmenu gegeten in een fraai versierd en gezellig restaurant. Dank voor de gastvrijheid!
Beste Elly & Arno, We hebben gisterenavond genoten van het heerlijke eten, de lekkere wijntjes en jullie gezellige gastvrijheid. Dank voor een perfecte avond. Als we weer in Egmond zijn komen we zeker weer bij jullie eten! Met vriendelijke groet uit Dronten.
Marilou & Pieter Bosch • 3784 dagen
Het was een heerlijk avondje uiteten we hebben genoten.De bediening was super niets dan lof .Wanneer we in de buurt zijn komen we zeker nog eens langs.Marius en Marina de Groot
marina • 3794 dagen
Beste fam. Duijf + Crew, Alweer 6 weken geleden, maar we genieten nog steeds na. Onze Fleur lag lekker te maffen, terwijl papa en mama heerlijk hebben genoten.Als we in de gelegeheid zijn komen we zeker nog een keer genieten van jullie gastvrijheid. Vriendelijke groeten van Karin, Dennis & Fleur Wintels (UIT TWENTE)
Fleur, Karin en Dennis • 3796 dagen
Fam Duijf en personeel bedankt voor de gezellige en culinaire avond.
Fam Eijsvogel • 3804 dagen
Wij hebben 3 heerlijke dagen in Egmond aan zee gehad. :) En ons dineetje in d'Oude clipper was verrukkelijk. We hebben er hele goede herinneringen aan. Nog heel erg bedankt en de complimenten aan de kok. Hartelijke groeten van Henk & Diny Bijma. En hopenlijk nog eens tot ziens.
Henk en Diny Bijma • 3805 dagen
Dit restaurant is een verademing, de inrichting is geweldig, de bar is gewoon geweldig. het personeel en de gastvrouw eerst klas. Belangstellend, gepaste humor en zeer vriendelijk. De menukaart en de bereiding verdient een 10. Een prachtig restaurant met een geweldige sfeer, vakmensen met plezier in hun vak die weten waar mee ze bezig zijn.
F ut S • 3826 dagen
Hoi, Wij zijn 15okt bij jullie weesten eten en het was SUPER & HEERLIJK! Wij hebben echt genoten van de sfeer en inrichting. De service was perfect. Ik raad iedereen aan om er te eten! Je moet er geweest zijn! helemaal super. Dankje voor de fijne avond. Gr Jeroen en Carlijn te Heeze ;-)
Jeroen en Carlijn • 3829 dagen
wij zijn met ons gezin op 18 okt. in jullie restaurant geweest,het krijgt van ons een dikke tien ,erg gezellig en heerlijk eten.we waren met ze achten,en er was voor ieder genoeg keus,en de bar met een leuke en gezellige barman(tevens de baas)was super,ook de gastvrouw Ellyis een hele gezellige vrouw,hebben genoten en hopen tot ziens bedankt
• 3830 dagen
Beste mensen, Wat hebben mijn man en ik een fijne avond gehad , afgelopen vrijdag! Niet alleen het eten was grandioos, maar ook de sfeer en bediening!!! Persoonlijke aandacht en advies, zeker een aanrader voor wie in Egmond gezellig en heerlijk wil eten in een prima restaurant. Hartelijke groeten en wie weet tot ziens,