Nieuwsbrief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
 
Maandagavond op jullie extra openingsavond was het bijna helemaal vol en toch tijd voor iedereen. Het eten? Wij vonden het erg lekker. De kinderen vinden nog steeds de vissen maar vooral de levende kreeften intersssant. Tot snel.
Fam. Schelling • 3765 dagen
Zaterdag 14 februari zat het in onze planning bij jullie te gaan eten. Door de drukte kon dit helaas niet. Ondanks de drukte hadden we toch even een praatje met de gastvrouw en maakten we een reservering voor de dag erop. Die zondag hebben we heerlijk gegeten. Voortreffelijk!!! Erg gastvrij en belangstellend!! Een echte aanrader (ook voor de kids)
Gerbrich en Menno • 3766 dagen
Jullie hebben leuk personeel en zijn erg met jullie gasten begaan. De Duitse zoete witte wijn die we bij jullie genuttigd hebben, hebben we gevonden!! Erg lekker en niet te duur. Wij doen vanaf Friesland de hartelijke groeten vanuit Bolsward/Makkum.
Gerbrich en Menno • 3766 dagen
Beste anoniema afzender, Als U ons gastenboek goed doorleest zijn er ook een paar negatieve reacties, deze waren terecht. Onterechte berichten verwijderen wij inderdaad van ons gastenboek. Klachten proberen wij ALTIJD op te lossen, maar wij moeten er wel van op de hoogte zijn.
Elly • 3768 dagen
wat een nepsite zeg alleen positieve berichten blijven staan
ontevreden ? • 3769 dagen
Valentijnsdag 2009. Wat een gezelig weekendje zonder de kids zou moeten worden, liep op valentijnsdag bijna op een avond droog brood uit. Het weer was guur en alle restaurants in Egmond bleken bomvol te zitten! Bij uw restaurant konden we gelukkig onder het genot van een drankje wachten. Het eten was voortreffelijk en de ambiance was zeer sfeervol!
Klaas & Lilya • 3774 dagen
De ontvangst was alsof je "thuis kwam". De gastvrouw deed meer dan van haar verwacht kon worden en rende als een bezig bijtje langs alle tafels om na te gaan of iedereen het naar zijn/haar zin had. Zelfs het valentijnsmenu kon worden aangepast (vis ipv vlees) ondanks dat het erg druk was. Dit restaurant verdiend een Michelinster! Groetjes uit Soest
Klaas & Lilya • 3774 dagen
Afgelopen zaterdag gegeten bij jullie!!! Heb echt in tijden niet zo lekker gegeten, leuke locatie, superbediening, gewoon helemaal goed! Groetjes uit Hardenberg
Herman & Sylvia • 3778 dagen
Zoals gisteravond beloofd ff een berichtje vanuit een plaatjse bij Breda.Na een heerlijk dagje wandelen 's-avonds bij jullie beland. Wat n geweldige avond !Gastvrijheid waarvan menig restaurant nog wat kan leren. Voor iedereen had de gastvrouw persoonlijke aandacht. Heerlijk gegeten. Wat een uniek restaurent met unieke inrichting. een 10 plus !
Mariette en Jacoline • 3795 dagen
Lopend door Egmond kwamen we op zaterdag 17 januari bij toeval jullie restaurant tegen. Wat een gezellig bedrijf. Het eten was erg lekker en de bediening bijzonder gastvriendelijk. We zullen het restaurant zeker aanraden en wanneer we nogmaals in Egmond zijn dan komen we zeker weer langs. Succes gwenst vanuit de achterhoek! (bij Doetinchem)
Tom & Ellen • 3796 dagen