Nieuwsbrief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
 
Danielle • 3598 dagen
Wij hebben afgelopen zaterdagavond een heel gezellige tijd gehad in d'Oude Clipper. Een gezellig restaurant met veel sfeer, leuke bediening en het eten was heerlijk! Een avond zo gezellig! Ook de eigenaresse, echt een gastvrouw! Dank je wel! Tineke en Louis uit Rotterdam. ;-) Veel succes en we komen zeker een keertje terug.
Tineke • 3612 dagen
Kom ook eens kijken bij de nieuwe Egmond website EgmondOnline.nl :-]
Egmon • 3620 dagen
Hallo, Hier een berichtje uit Breda. Wij hebben zondag 14 febr. bij jullie gegeten, dat ronde tafeltje met die kleine visboer. Wij hebben echt genoten van het heerlijke eten bij jullie, ook de bediening was goed en gezellig. Dat maakte onze avond top. We komen zeker terug!! Groeten uit Breda ;)
Arno van Rosmalen • 3630 dagen
Goedemiddag, Hier, zoals beloofd, een berichtje vanuit Twente (en niet uit de Achterhoek!) We hebben heerlijk gegeten in uw prachtige sfeervolle restaurant en zullen dit zeker aanbevelen bij anderen die Egmond aan Zee bezoeken1 We hebben er nog lang over nagepraat hoe lekker we het eten hebben gevonden. Groetjes Lars en Annemarie Smit
Annemarie Smit • 3639 dagen
In uw sfeervol restautaurant hebben we zaterdagavond heerlijk genoten van het ontzettend lekkere eten. De slibtongetjes kan ik iedereen aanbevelen, maar ook de coguilles waren heerlijk. De gastvrouw en de hele crew hebben een pluim verdient. Dankjewel en de groeten van Nell
Wij hebben afgelopen zaterdagavond echt heerlijk genoten van het heerlijke eten en geweldige sfeer in jullie restaurant. Een echte aanrader voor iedereen die houd van lekker eten en veel sfeer.
Zaterdagavond 30/1 heerlijk gegeten in jullie bijzondere restaurant. Complimenten voor de kok en niet te vergeten voor de gastvrouw en de medewerkers. Ook het vegetarische eten was uit de kunst. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug. Simon en Paulien, Ede
Wat een leuk en romantisch restaurant! Samen een nachtje in Egmond aan zee, verliefd zijn, lekker eten in de Oude Clipper en de mooie sneeuw kregen we er gratis bij.
Vorige week vrijdagavond hebben wij heerlijk gegeten bij jullie! De bediening was ontzettend vriendelijk, de gastvrouw was uiterst aardig, en het eten was echt heerlijk!! Wij komen zeker terug als we in de buurt zijn! Groetjes, Mark&Nathalie.
fam. Kersten • 3655 dagen