Nieuwsbrief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 
 
???????,??????????! <a href=http://tut.by/>.</a >
Minelabjfu • 37 dagen
hallo ieders,
maar vooral de mooie gastvrouw van de oude clipper, edoch ook de mannen-vrouwen in de keuken. 2 x gegeten zaterdag en zondag, samen met vrouw en moeders. heerlijk gegeten, fantastastische sfeer en aankleding. voor mij een dikke 9. Groningers geven niet hoger als een 9,
bert • 92 dagen
Zaterdag 19-01-2019 met 21 personen van een heerlijk 5 gangen diner genoten.
Namens ons allemaal heel erg bedankt en voor ons zijn jullie een ster waard.
Groetjes aan iedereen en tot snel.
theo en rene
rene & theo • 114 dagen
Zondagavond 20 jan opnieuw heerlijk gegeten bij de Clipper. Een gezellig restaurant in Egmond aan zee, de entree is wat rommelig, maar eenmaal binnen kijk je je ogen uit. Het eten is verrukkelijk, en het personeel heel attent en vriendelijk.
Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker aan!!
van Essen • 120 dagen
Zondagavond gegeten bij jullie, wat een feest! De smaken die ik op de tong heb geproefd waren smaakvol en verrassend, de borden prachtig opgemaakt, de bediening heel betrokken en meedenkend/lief en de sfeer in het prachtige restaurant is om nooit te vergeten.

Wij komen heel graag terug en raden het aan om bij jullie te gaan genieten.

Hartelijk dank!
Trudy Den Herder • 326 dagen
Afgelopen vrijdag met vrienden heerlijk gegeten in de oude clipper. Een heel gezellig interieur. Sfeervol. Ruim opgezet. Zeer betrokken en eigen personeel. Een super keuken. Zelden zo lekker gegeten. Zo mals. Het smolt op je tong. Een echte aanrader voor iemand die een gezellig avondje wil eten in een sfeervol en ontspannen sfeer.
Ambacht • 393 dagen
Gisteravond gezellig gegeten bij jullie. De sfeer binnen is gemoedelijk en gezellig. Kwaliteit prijs verhouding is goed. Complimenten aan de kok en de bediening!! De jongste mocht na het eten de vissen nog even eten geven die rond de boot bar zwommen. Dit vind hij erg leuk. We komen weer als we in de buurt zijn. Het is een echte aanrader.
Groetjes uit het oosten.
Jos en Sylvia met kids • 449 dagen
Heerlijk gegeten, geen toeristenmenu maar eten waar echt zorg aan besteed is. Een aanrader! Vriendelijk personeel, je voelt je écht gast! We hebben hier nu twee keer gegeten maar dit zal vast niet de laatste keer zijn. Als we weer een keer in Egmond zijn komen we hier weer eten!
Cees en Tini • 458 dagen
Een echte aanrader!
Zaterdagavond met z'n tweetjes heerlijk gegeten.
Het restaurant is erg gezellig, het personeel vriendelijk en de verhouding prijs/kwaliteit heel goed.
Volgend jaar zijn we weer in Egmond voor de wandelmarathon.
We weten nu al waar we gaan eten. :)
Herman en Dianne • 476 dagen
Vanavond voor het eerst gegeten bij de restaurant de Oude Clipper. We kozen voor het verrassingmenu en het was echt geweldig! We hebben vanavond genoten van lekker eten, maar ook van de gewedige ontvangst en de gastvrije bediening. Een aanrader voor een hele fijne avond! Bedankt!
Sjoerd en Astrid • 521 dagen